Bij Autoservice Millingen zijn alle merken auto’s welkom!

Als full-service garagebedrijf is Autoservice Millingen uw aanspreekpunt voor alle zaken aangaande het onderhoud van uw auto, bedrijfsvoertuig, camper of aanhangwagen. 

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Elk autobedrijf van Bosch Car Service heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Weer toe aan APK? Kom langs bij Autoservice Millingen!

Is het kouder dan 7 graden? Dan is het tijd om uw zomerbanden te laten wisselen voor winterbanden, die presteren namelijk beter op het gebied van remmen en veiligheid bij temperaturen onder de 7 graden dan zomerbanden. Wij helpen u graag.


Trekt uw wagen naar links of naar rechts als u op een rechte weg even het stuur loslaat? Dan is het tijd om uw uitlijning te laten controleren. Uitlijnen houdt in dat de ophangingsdelen voor- en achteraan worden afgesteld. Een foute afstelling van de uitlijning kan een vroegtijdige slijtage van de banden veroorzaken. Voor uitlijnen bent u ook welkom bij Autoservice Millingen!

Voor regulier onderhoud bent u ook welkom bij Autoservice Millingen! Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles. Bovendien kan door regelmatig onderhoud op kosten bespaard worden, zo kunnen defecten vroegtijdig herkend en verholpen worden. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg.


Het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Remmen: een specialiteit van Autoservice Millingen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Gelukkig is Bosch Car Service Millingen specialist in remmen, ook omdat Bosch een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen is. 

 

Autoservice Millingen

Autoservice millingen is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van personenauto’s, campers en bedrijfswagens. Wij zijn voorzien van de meest geavanceerde apparatuur om uw auto uit te lezen en in top conditie te houden. Bij Autoservice Millingen bent u aan het juiste adres als het gaat om onderhoud, apk of reparatie van uw auto.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:30
Dinsdag 08:00 – 17:30
Woensdag 08:00 – 17:30
Donderdag 08:00 – 17:30
Vrijdag 08:00 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Onze diensten:

  • APK
  • Regulier onderhoud
  • Reparaties
  • 3-D uitlijnen
  • Autodiagnose
  • Aircoservice
  • Banden
  • Opslag van banden
  • Schadeherstel
  • Reparatie van glasschade

Adres

Heerbaan 268-B
6566 EX Millingen a/d Rijn
T: 0481 431393
E: info@autoservicemillingen.nl

Neem contact op:

Onze medewerkers staan graag voor u klaar, neem contact met ons op voor meer informatie, advies of het maken van een werkplaatsafspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar gedurende onze openingstijden of per mail via het online contactformulier. Wij streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren op uw e-mail.

Bel ons direct